"SPRING COTTAGE"
WERKENDE ENGELSE SPRINGER SPANIELS
EN LABRADORS
 
HOME

ABOUT US

REUEN

TEVEN

PUPS

FOTO'S

CONTACT

NIEUWS

LINKS

De pups van "Dash of the Spring Cottage" zijn op 13 November geboren. De vader van de pups is  FTW "Mulholland Skipper of Upperclaws" van Mike Mulch. Het zijn maar liefst 7 reutjes en drie teefjes. Er zijn vier zwarte reutjes en drie gele en de teefjes zijn alledrie geel. 

Hummer, Harley, Harris, Henley, Hammer, Hennessy, Haggis, Holly, Heather en Hazel of the Spring Cottage

Dash doet haar naam eer aan en werkt vol passie en overgave. Het woord "Power" is zeker op haar van toepassing. Maar Dash is ook een lieve en aanhankelijke hond met heel goed natuurlijk heelwork. Voor Dash kiezen we daarom voor een stabiele hond die evenals zij zelf, een goed oog voor de baas heeft. Dash is nog een vrij jonge hond en heeft naast wat pickerup werk, een paar KNJV B-diploma's behaald.

 Skipper ken ik van vele trainingen de afgelopen jaren. Bij tekort aan honden, heb ik hem een paar dagen mee op jacht gehad. Hij maakte direct een geweldige indruk op alle geweren door, nadat hij een kwartier in de hoge mosterd was verdwenen, toch met die aangeschoten haan terug kwam die iedereen al afgeschreven had. Skipper is al ruim 10 jaar oud maar we zullen slechts enkele van zijn successen noemen uit zijn enorme staat van dienst. Hij is in het bezit van diverse KNJV A-diploma's, heeft 3 CACT's (Open FT Winner) op veldwedstrijden behaald en vele plaatsingen, is winnaar van diverse Open Working Tests, zat in het winnende Nederlandse team op de IWT van 2006/2008 en 2009 en is Topdog geweest op het prestigieuze Highclere in Engeland. 

STAMBOOM VAN DE PUPS: KLIK HIER

Dash of the Spring Cottage

 HD A, ellebogen 0/0, vrij van erfelijke oogaandoeningen (2013), prcd-pra normaal, myopatie normaal, EIC normaal

 

FTW Mulholland Skipper of Upperclaws

HD A, ellebogen 0/0, vrij van erfelijke oogaandoeningen (2013), prcd-pra carrier, myopatie normaal

Elly met Archie en Skipper op jacht in Duitsland en Mike met Skipper

    
Tel: 0522 473091
e-mail: ofthespringcottage@gmail.com