"SPRING COTTAGE"

TERRIĖRS

English
HOME

 TERRIERS

Badgerbeck Spiceberry

Foxleaze Rebel

Foxwarren Tommy

Hajo with Foxwarren Sport II digging UK

Badgerbeck Phelan

Nettle of the Spring Cottage 

 

 

De afgelopen dertig jaar zijn er altijd terriėrs bij ons in huis geweest. We kunnen ons leven niet zonder deze rakkers indenken.Vroeger waren we er dag en nacht mee bezig en was het echt ons hoofdras. We groeven uren naar ze in de grond op de vos en gingen we menig dagje mee met de terriėr mannen in Engeland. We brachten ook vele dagen op show door, waar we vaak met mooie prijzen naar huis gingen. Nu vinden we het gewoon leuk om zo'n hondje om ons heen te hebben, maar verder brengen we onze dagen door met het trainen van onze labradors en Engelse Springer spaniėls en de wedstrijden die we daarmee lopen. Maar af en toe naar een show gaan met onze terriėrs blijft leuk.  

Jack Russells Captain Miles of the Spring Cottage en Foxwhisper Tiger en Border Terriėr Badgerbeck Boomerang (Bossy)

Badgerbeck Spiceberry en Badgerbeck Tarka en Helja Sjöblom met Storm of the Spring Cottage in Finland

Aangezien er af en toe toch een terriėr doodgaat vanwege ouderdom, komt er telkens weer een nieuwe bij. En we willen niet zo maar een exemplaar, maar eentje die we mooi vinden en die in het bezit is van goede werkeigenschappen. 

We komen dus meestal uit bij Lisa Jenkins waar we vele fijne, mooie én goed werkende terriėrs hebben gekocht. Dit keer hebben we een blue en tan reutje van haar gekregen met de naam Badgerbeck Phelan, wat zoiets betekent als "Brave as a wolve". Hij had al gauw de naam "Woolfie". 

Klik op de naam voor pedigree en resultaten

BADGERBECK PHELAN "WOOLFIE"

 

Badgerbeck Phelan by Arienne Fotografie

Woolfie is een super sociale, mooie en uiterst vriendelijke Border terriėr. Eén van de leukste die we ooit hebben gehad. Hij past uitstekend bij ons leven. 

      

    Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en we kregen een fantastisch aanbod van Christin Falke van Falke's terriėrs in Duitsland om een teefje van haar te nemen. Haar naam is Falke's Make me Smile "Wizzy". Zij is volledig uit de lijnen van Badgerbeck, de honden waar we zo van houden. Haar vader is bejaagd op de vos en haar moeder heeft naast praktijkervaring ook een regiment aan jacht/bouw diploma's. Voor ons is het gewoon belangrijk dat het een fijne hond is en dat is ze. We zijn dan ook super dankbaar Wizzy erbij te hebben.   
Klik op de naam voor pedigree en resultaten

FALKE'S MAKE ME SMILE "WIZZY"

Falke's Make me Smile "Wizzy" als pup 

 tel: 0522 473091       
e-mail: ofthespringcottage@gmail.com