"SPRING COTTAGE"

TERRIĖRS

English
HOME

 TERRIERS

 

 

 

 

DE PAGINA VAN BADGERBECK PHELAN "WOOLFIE"

 DE BORDER TERRIĖR

De afgelopen dertig jaar zijn er altijd terriėrs bij ons in huis geweest. We kunnen ons leven niet zonder deze rakkers indenken. Vroeger waren we er dag en nacht mee bezig en was het echt ons hoofdras. We groeven uren naar ze in de grond op de vos, maar brachten ook menig dagje op show door waar we vaak met mooie prijzen naar huis gingen. Nu vinden we het gewoon leuk om zo'n hondje om ons heen te hebben, maar verder brengen we onze dagen door met het trainen van onze labradors en Engelse Springer spaniėls en de wedstrijden die we daarmee lopen.  

Jack Russells Captain Miles of the Spring Cottage en Foxwhisper Tiger en Border Terriėr Badgerbeck Boomerang (Bossy)

Badgerbeck Spiceberry en Badgerbeck Tarka en Helja Sjöblom met Storm of the Spring Cottage in Finland

Aangezien er af en toe toch een terriėr doodgaat vanwege ouderdom, komt er telkens weer een nieuwe bij. En we willen niet zo maar een exemplaar, maar eentje die we mooi vinden en die in het bezit is van goede werkeigenschappen, mocht er onverhoeds toch nog een vos langskomen. 

We komen dus weer uit bij Lisa Jenkins waar we vele fijne, mooie én goed werkende terriėrs hebben gekocht. Dit keer hebben we een blue en tan reutje van haar gekregen met de naam Badgerbeck Phelan, wat zoiets betekent als "Brave as a wolve". Hij had al gauw de naam "Woolfie". Op deze pagina kunt u zijn belevenissen volgen. 

Stamboom Badgerbeck Phelan "Woolfie', klik hier

  

12 December 2015: Winner show Amsterdam. "Woolfie" loopt zijn eerste show hij gedraagt zich voorbeeldig. Hij behaalt een 2 Uitmuntend in de tussenklasse met een mooi keuringsrapport. Hij is weer een hele ervaring rijker. Weer eens wat anders dan op post staan met een paar retrievers! 

20 November 2016: Border Terriėr Kampioensclubmatch. Baderbeck Phelan, oftewel onze Border terriėr "Woolfie" behaalt op de kampioensclubmatch van de Nederlandse Border Terriėr Club de plaatsing en kwalificatie 2 Uitmuntend in de Open klasse. We zijn heel blij met het mooie keurverslag en het goede resultaat. Er deden 11 Open klasse honden mee.

 

15 Maart 2018: Woolfie is DNA getest en CLEAR of SLEM

 tel: 0522 473091       
e-mail: ofthespringcottage@gmail.com