"SPRING COTTAGE"
WERKENDE ENGELSE SPRINGER SPANIELS
EN LABRADORS
Klik op de naam om de stamboom en meer foto's te bekijken.
HOME

ABOUT US

REUEN

TEVEN

PUPS

FOTO'S

CONTACT

NIEUWS

LINKS

Billie Jean of a Quiet Spot

HD A, Ellebogen: Vrij, Vrij van erfelijke oogafwijkingen (Nov '21) Prcd-pra: normaal/clear, Myopathie: vrij, EIC: vrij,   SD2: vrij, RD/OSD: vrij, HNPK: vrij

Geboren: 7 Augustus 2020

FTCH Joker of the Spring Cottage x Go Back Marina Bay

Billie Jean is een pup uit de door ons gefokte FTCH Joker of the Spring Cottage, die op zijn beurt weer een kind is van Saxaphone John Smiths x Dash of the Spring Cottage. Het is dus een hondje waarvan we al een heleboel kennen en dat uit een goed gefokte moederlijn, we zijn er blij mee. Wat ze in de toekomst voor onze kennel zal betekenen zal de tijd uitwijzen. Het is een prettige hond, de gezondheidsuitslagen zijn up to date en we zijn begonnen met de training. 

Kira van 't Reigerskantje

HD A, AMS vrij, FN vrij, prcd-PRA Vrij, Vrij van erfelijke oogafwijkingen (Nov '21)

Geboren: 3 April 2020

Starcreek Quick Big Mac x Sherbert Pip 

Nog nooit eerder hebben wij een  Engelse Cocker Spaniel gehad, maar door het wegvallen van een paar van onze honden, werd onze kennel ineens bijna Spanielloos. En zo kwam dan ineens door toeval "Pepper" op ons pad. Ze is een super werk Cocker. De grootmoeder hebben we vaak op jacht gezien in Wales, dus de lijn was ons niet onbekend. Het is allemaal even wennen zo'n klein race monster, want de stijl van jagen van een Cocker is iets anders dan die van een Engelse Springer, maar beiden worden ze voor het schot gebruikt om wild op te stoten. Ze is een fel hondje met een enorme drive en ze past goed bij ons. We gaan zien wat de toekomst ons brengt. 

Starcreek Quick Big Mac (vader) en Sherbert Pip (moeder) 

Kayleigh of the Spring Cottage

HD A, Ellebogen: Vrij, Vrij van erfelijke oogafwijkingen (Nov. '21) Prcd-pra: normaal/clear, Myopathie: vrij, EIC: vrij door ouders, SD2: drager

Geboren: 08 Augustus 2016

DK FTCH Ellijas Dudley x Dash of the Spring Cottage

 

Kayleigh is één van de vier teven uit het nest van DK FTCH Ellijas Dudley "Barney" x Dash of the Spring Cottage. Kayleigh was de enige gele teef en we vonden haar vanaf het begin af aan gewoon leuk. Op zeven weken apporteert ze vrolijk een klein konijntje en brengt in een razend tempo een tennisballetje. Ze is uitgegroeid tot een mooi snel hondje met een goede neus. Ze gaat met ons mee op jachtdagen en zoekt veel na op verloren geraakte stukken. Ze is steady, stil en goed getraind om het werk tijdens de jacht te doen. 

   

Dash of the Spring Cottage (L), Dash en Squareclose Demmi, grootmoeder (M) en Squareclose Demmi (R) © David Dalton

Grootvader en overgrootvader van Kayleigh, DKFT CH Jobeshill Olof "Brimson" en FT CH Emmawood Drake "Jake"

 

DK FTCH Ellijas Dudley (vader van Kayleigh)

Tel: 0522 473091
e-mail: ofthespringcottage@gmail.com